Bivši bh. reprezentativac

Zlatan Bajramović pronašao trenerski posao!

Nakon dvije godine pauziranja Zlatan Bajramović se vratio trenerskom poslu.   

Nekadašnji bh. reprezentatac je 2014. godine dobio otkaz u HSV-u gdje je radio kao pomoćnik i od tada je intenzivno tragao za novim angažmanom, a da se strpljenje isplatilo potvrđuje i vijest koju je objavio klub Bahlignen. 

Ovaj njemački četveroligaš je saopštio da je Bajramović imenovan za novog trenera i na klupi Bahligena je naslijedio Milorada Popovića koji je nedavno podnio ostavku, a detalji ugovora nisu objavljeni. 

"Sretni što smo je Bajramović preuzeo klub. Radi se o čovjeku sa velikim profesionalnim iskustvom i ambiciozan je da uspije u ovome što radi", saopštili su iz Bahlingena. 

Tokom bogate igračke karijere Bajramović je igrao za St. Pauli, Freiburg, Schalke i Eintracht. Za reprezentaciju BiH je uknjižio 36 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.