Napušta redove Zrinjskog

Karačić odlazi u Tursku: Transfer je 90 posto završen

U narednim danima HŠK Zrinjski će najvjerovatnije napustiti novopečeni bh. reprezentativac Goran Karačić. 

Karačić je svojim fenomenalnim nastupima u minuloj sezoni Premijer lige BiH zainteresovao nekoliko klubova, a među onima koji su se u borbi za njegovo dovođenje pokazali kao najkonkretniji je turski Adanaspor i transfer bi trebao vrlo brzo biti realiziran.

To je u izjavi za SportSport.ba potvrdio i sam Karačić. 

"Moj transfer u Adanaspor je 90 posto završen. Očekujem da će u narednim danima to biti riješeno, a vjerujem da će Turska biti dobra odskočna daska za moju karijeru", kazao nam je Karačić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kvalitet koji posjeduje Karačić prepozao je i selektor BiH koji ga je pozvao u "A" reprezentaciju za nastup na Kirin kupu, međutim mladi golman je zbog povrede morao otkazati put u Japan. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.