Dogovorio saradnju, ali...

Travančić se brzo razišao sa Metallegheom

Nekada jedan od najvećih bh. talenata Anid Travančić napustio je Metalleghe BSI.

Travančić (22) je nakon epizoda po niželigašima TOŠK-u i Proleteru došao u Metalleghe s namjerom da oživi karijeru, a iako je sa novim premijerligašem postigao dogovor, saradnja je prekinuta brže od očekivanog. 

Iz kluba nisu željeli u javnost izlaziti sa razlozima zbog kojih je brzo došlo do razlaza, ali je očigledno da je bivši omladinski reprezentativac BiH i u ovom slučaju pokazao zbog čega su avanture u prethodnim klubovima trajale veoma kratko. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi podsjetiti da je Travančić nastupao za omladinske selekcije Zagreba i Hajduka, a u BHT Premijer ligi BiH je nosio dresove Čelika i Sarajeva. U jednom trenutku je i prestao sa aktivnim igranjem nogometa. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.