Zoran Brković nije više član Metalleghea

Nije se dogovorio oko produženja saradnje

Zoran Brković nije više član Metalleghea

D. Kurbegović

Nogometaši Metalleghea iz Jajca pripremaju se za takmičenje u Premijer ligi BiH, a trener Nermin Bašić je nametnuo žestok ritam rada. Neki igrači su napustili klub, dok je došlo i nekoliko iskusnih pojačanja, tako da će klub iz Jajca narednu sezonu sigurno biti tvrd protivnik svakoj ekipi.

Jedan od igrača koji je sudjelovao u promovisanju ulaska kluba u Premijer ligu, jeste 31-godišnji defanzivac Zoran Brković. Iako se nadao da će narednu sezonu igrati u klubu iz Jajca u najjačem rangu našeg nogometa, ipak nije se dogovorio s rukovodstvom kluba oko produžetka saradnje.

"Nismo se dogovorili oko uslova, tako da sam sada slobodan igrač.Čekam pravu ponudu i vjerujem da ću u narednom periodu znati ime novog kluba. Želim se zahvaliti rukovodstvu kluba iz Jajca na fer i korektnoj saradnji, želim im svu sreću u Premijer ligi, nadam se da će uspjeti izboriti opstanak", kazao je za SportSpot.ba Brković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zoran Brković 32-godišnji je desni bek, koji je u svojoj karijeri nastupao pored Metalleghea za Zvijezdu, Čelik, Zrinjski i Radnik. Sa Zrinjskim je u sezoni 203/14 bio prvak Premijer lige, dok je za zeničkim Čelikom 2011. godine igrao finale Kupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti