Jabuka.tv

Nedovoljan iznos ponuđen

Široki Brijeg odbio ponudu za Ivana Crnova

Čelnici Širokog Brijega odbili su ponudu Ermisa za Ivana Crnova. 

Dobre igre Crnova u protekloj sezoni Premijer lige nisu prošle nezapaženo, a kako saznaje SportSport.ba, među klubovima koji su pokazali interes da ga angažuju u ljetnom prijelaznom roku je kiparski prvoligaš Ermis Aradippou. 

Iznos koji je ponudio Ermis za Crnova nije bio dovoljan Širokom Brijegu i iz kluba su jasno poručili da ovaj 26-godišnji hrvatski internacionalac može ići sa Pecare samo ukoliko stigne ponuda između 100 i 200 hiljada eura. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je ponuda odbijena, nije isključena mogućnost da Crnov do kraja ljeta napusti Široki Brijeg. U protekloj sezoni je postigao tri pogotka i upisao pet asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.