Plazonić potpisao, Musa traži još jednog vezistu

Široki na Kupresu

Plazonić potpisao, Musa traži još jednog vezistu

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega nastavili su sa priprema na Kupresu gdje će boraviti do 18. juna.

Plavo-bijeli sa Pecare rade dva puta dnevno, a danas se ekipi kako je to SportSport.ba i najavio priključio Splićanin Zoran Plazonić.

Plazonić je već ranije nosio dres Širokog Brijega, a  dolazi iz hrvatskog drugoligaša Šibenika. Potpisao je dvogodišnji ugovor.

"Plazonić je stigao, potpisao ugovor, dok je Kožulj kako već znate potpisao ugovor sa Hajdukom. To je za sada to, a možda da nam je potreban još jedan vezni igrač", kratko je za SportSport.ba kazao Slaven Musa, šef stručnog štaba tima sa Pecare, koji nije bio razočaran odlaskom Kožulja vjerovatno iz razloga što je bio svjestan da će njegova momčad teško zadržati ovog sjajnog mladog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon što je propustio jučerašnji trening, danas je sa ostatkom ekipe ponovo radio Josip Barišić. Ono što Musu svakako raduje jeste borbenost koju pored mladih igrača pokazuju i oni stariji kao što su Vagner  Santos Lago te Ivan Sesar, pa će sjajni stručnjak vjerovatno biti na slatkim mukama kada bude birao prvu jedanaestorku. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi