Alem Plakalo

Bivši omladinci tima sa Koševa

Olimpic angažovao trojicu novih fudbalera

Sarajevski Olimpic je danas potpisao ugovore sa trojicom novih fudbalera.

Klub sa Otoke se u ovom prijelaznom roku suočio sa brojnim odlascima i trenera Kolara očekuje težak posao u idućoj sezoni, a da se Olimpic nema namjeru predavati govori i to da se intenzivno pregovara s nekoliko igrača.

Sa Olimpicom su već danas ugovore potpisala trojica mladih fudbalera, a radi se o Aldenu Bešiću i Alemu Plakalu koji su u posljednjoj sezoni nastupali za Bosnu, dok je Sandi Zulčić posljednji angažman imao u ljubuškoj Slogi. Sva trojica su u prošlosti igrala u omladinskom pogonu Sarajeva. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo i to da će Olimpic u srijedu odigrati prijateljski meč sa Zrinjskim, koji će mostarskom klubu poslužiti kao generalna proba pred Legiju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.