EPA

Ponovo kod kuće

Real donio odluku o sudbini Alvara Morate

Čelnici Real Madrida odlučili su odbiti sve ponude koje dobiju za Alvara Moratu, objavila je ugledna Marca. 

Kraljevski klub je u ovom prijelaznom roku odlučio od Juventusa otkupiti Moratu za 30 miliona eura, a iako se činilo da će biti prodan Chelseaju za znatno veću cifru, ovaj mladi napadač će na kraju dobiti novu šansu. 

Marca tvrdi da je Morata u planovima Real Madrida za sljedeću sezonu i gotovo je sigurno da će ostati na Santiago Bernabeu, a vrijedi podsjetiti da je prethodno za Madriđane nastupao u periodu od 2010. do 2014. godine. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Morata se preporodio dolaskom u Juventus. Odigrao je ukupno 93 utakmice, a njegov bilans u torinskom klubu je 27 pogodaka i 19 asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.