Real ostao bez dvojice mladih igrača
Foto: EPA

Borja i Mariano odlaze

Real ostao bez dvojice mladih igrača

Midhat Šljivak

Španski velikan Real Madrid ostao je bez dvojice veoma talentovanih mladih fudbalera.

Nezadovoljni činjenicom da neće dobiti šansu za igru u prvom timu na odlazak iz kraljevskog kluba su se odlučili Mariano Diaz (23) i Borja Mayoral (19).

Mariano važi za jako talentovanog napadača. Međutim, i pored činjenice da se radi o zaista sjajnom strijelcu, priliku u prvom timu neće ni dobiti, te će on napustiti klub u narednim danima.

Ponuda na njegovom stolu iz Primere ima mnogo i sigurno je da ćemo ga gledati u ovom klubu od naredne sezone.

S druge strane Borji Mayoral je dobijao priliku za igru kod Zinedinea Zidanea. Ipak, ni njega u Realu ne vide u ozbiljnim namjerama, pa je i on slobodan potražiti novu sredinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako je Real ostao bez dvojice jako talentovanih fudbalera, što je postala konstanta kada je u pitanju ovaj klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi