Liga prvaka

Dinamo na Dinamo, Salzburg lako do trećeg pretkola

Edmir Škorić

Dinamo Tbilisi i Salzburg plasirali su se u treće pretkolo Lige prvaka.

Dinamo je u Armeniji odigrao 1:1 protiv Alashkerta i to je bilo dovoljno za prolaz, pošto je u prvom susretu u Tbilisiju slavio s 2:0.

Jighauri je večeras doveo goste u vodstvo u 21. minuti, ali je Gyozalyan u 51. izjednačio na 1:1, što je bio i konačan rezultat.

Salzburg je u Latviji pobijedio Liepaju i s ukupnih 3:0 izborio prolaz. Berisha i Bernardo su večeras pogađali za goste iz Austrije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dinamo Tbilisi će u trećem pretkolu igrati protiv Vardara ili zagrebačkog Dinama (1:2), dok će Salzburg igrati protiv albanskog Partizanija ili mađarskog Ferencvarosa (1:1).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.