Slučaj prijavljen policiji

Bh. klub doživio veliku neugodnost na Kupresu

GOŠK iz Gabele predvođen Nedimom Jusufbegovićem doživio je nesvakidašnju neugodnost na Kupresu. 

Federalni prvoligaš od subote se nalazi na Kupresu i u sklopu priprema za novu sezonu već je planirano nekoliko testnih utakmica, međutim pripreme je djelimično poremetila krađa lopti koja se dogodila u ponedjeljak navečer.

"Obijena nam je svlačionica i ukradene su sve lopte što imamo. Prijavili smo slučaj policiji i očekujemo da se pronađu odgovorni", poručio je direktor kluba Lujo Ilić za Dnevni list. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, GOŠK je u ljetnom prijelaznom roku skupio respektabilnu momčad i nakon što bude riješeno pitanje prvog golmana bit će formiran sastav za start sezone. U prvom kolu GOŠK će igrati s Novim Travnikom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.