Ponovo u žuto-crnom dresu

Zvanično: Mario Gotze se vratio u Borussiju!

Njemački reprezentativac Mario Gotze vratio se u Borussiju iz Dortmunda.

Nakon što je prije tri godine napustio Westfalen i prešao u Bayern, Gotze je dogovorio sve uslove sa Milionerima i potpisat će ugovor do 30. juna 2020. godine, kako se navodi na zvaničnoj stranici Dortmunda.

"Izuzetno sam zadovoljan što se Mario vratio. Kada je 2013. godine odlazio u Bayern nadao sam se da će se jednoga dana vratiti u naš klub", rekao je sportski direktor Borussije Michael Zorc, koji je potom dodao:

"Gotze je jedan od najkvalitetnijih veznih fudbalera u Evropi. Ima tek 24 godine, a u svojoj karijeri je već postigao ogromne uspjehe i osvojio mnogo trofeja".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iako službeno nije potvrđeno, vjeruje se da će Borussia za Gotzea platiti 24 miliona eura obeštećenja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.