Bh. fudbaler mijenja klub?

Na adresu Domžala stigla ponuda za Horića?

Bh. internacionalac Kenan Horić (25) vrlo lako bi mogao promijeniti sredinu u ljetnom prijelaznom roku. 

Nekadašnji fudbaler Čelika za Domžale nastupa od 2014. godine i za dobre nastupe u slovenačkom prvoligašu je nagrađen kapitenskom trakom, a nije tajna ni da među inostranim klubova vlada interesovanje za njegove usluge. 

Navodno, za Horića je konkretnu ponudu poslao Dinamo iz Minska i u narednim danima se očekuje da se bh. fudbaler i Domaže očituju o istoj. 

Vrijedi podsjetiti da je Horić sa svojim klubom jučer izborio plasman u 3. pretkolo Evropske lige u kojem putuju na megdan West Hamu. Slovenci će biti autsajderi, ali i dio historije, s obzirom da će londonski put po prvi put zaigrati na novoizgrađenom stadionu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.