Potvrdio njemački klub

Fudbaler Reala poslan na posudbu u Wolfsburg

Za Wolfsburg će u narednoj sezoni kao posuđen igrač nastupati talentovani Borja Mayoral, potvrđeno je na zvaničnoj klupskoj stranici. 

Ovaj juniorski reprezentativac Španije je dobio do znanja da nije u ozbiljnim planovima Real Madrida za sljedeću sezonu i u dogovoru sa čelnicima kluba je poslan na jednogodišnju posudbu u redove Wolfsburga. 

"Želio sam doći u Wolfsburg iz razloga što mi je cilj što više igrati. Tim ima potencijal i od prvog dana se osjećam dobro u Wolfsburg. Ovo je sigurno klub sa velikom historijom i biće mi zadovoljstvo u narednom periodu da budem dio, nadam se, lijepe priče", kazao je Mayoral nakon potpisa ugovora. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mayoral je svoju karijeru započeo upravo u Real Madridu, a za prvu momčad kraljevskog kluba je dosad odigrao svega šest utakmica. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.