Žele ga još Everton, Stoke...

Begović glatko odbio ponudu iz Premiershipa

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović odbio je ponudu iz Premiershipa, javljaju engleski mediji. 

Mediji na Otoku sve više špekulišu o tome da će Begović nakon samo jedne sezone napustiti Stamford Bridge. Za vrijeme provedeno u klubu Begović se nije nametnuo kao prvi izbor i u protekloj sezoni branio je isključivo dok je odsutan bio Courtois, a takav status mogao bi rezultirati novim transferom.

Prije nekoliko dana ponudu Chelseaju za Begovića je poslao Bournemouth, međutim Englezi tvrde da je naš golman istu odbio iz razloga što i dalje želi braniti na najvišem nivou. Za njegove usluge je u međuvremenu osam miliona eura spremio Everton, a u igru se navodno uključio i bivši klub Stoke.

Ukoliko Begović odluči promijeniti sredinu, na njegovo mjesto u Chelsea bi trebao stići iskusni Diego Lopez iz Milana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.