Zbog loših vremenskih uslova u Pekingu

Odgođena utakmica između Uniteda i Cityja

Endin Čaušević

Ekipe Manchester Uniteda i Manchester Cityja nalaze se u Kini gdje se pripremaju za novu sezonu.

Obje ekipe u novu sezonu Premiershipa ulaze sa dosta izmjena u sastavu, te novim trenerima. Jedan protiv drugog ponovo će biti Pep Guardiola i Jose Mourinho. Gradski rivali danas su trebali odmjeriti snage u prijateljskom meču u Pekingu.

Ipak, prema pisanju engleskih medija ovaj meč je odgođen. Navodno, organizatori ove utakmice morali su odgoditi sudar gradskih rivala zbog loših vremenskih uslova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Već nekoliko dana u Kini je pravo nevrijeme koji je nažalost ljubitelja fudbala prouzrokovalo odgađanje današnje utakmice. Ova vijest razočarala je navijače obje ekipe koji su s nestrpljenjem očekivali ponovni sudar Guardiole i Mourinha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.