Portugalac razočaran odlaskom u Kinu

Mourinho odmah po dolasku u Manchester kaznio igrače

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda ekspresno su završili svoje pripreme u Kini.

Crveni đavoli imali su dosta problema tokom svog boravka u Kini gdje su trebali odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Ipak, ovaj tim pratilo je dosta problema zbog kojih su se ekspresno vratili u Englesku.

Jose Mourinho danas je izjavio da dok je on trener Manchester United više neće ići na pripreme. Isto tako nije štedio svoje igrače nekoliko sati nakon povratka u Manchester.

"Utakmice u Kini su bile za marketing i noćna mora za nas. Tamo se nećemo vraćati dok sam ja trener. Igrači su imali odmah danas trening jer moramo da nadoknadimo vrijeme koje smo izgubili u Kini. Ne zanima me što su pojedinci bili umorni", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je jučer trebao igrati pripremni meč protiv gradskog rivala Cityja, ali je utakmica otkazana zbog loših vremenskih uslova.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.