Ne želi još ići u Ameriku

Ibrahimović: Zbog Manchester Uniteda odbio sam Beckhama

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nakon tri sezone napustio je PSG i karijeru će nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Iako je imao mnogo ponuda Ibrahimović je odlučio da se okuša u engleskoj Premier ligi. Šveđanin se u narednim danima treba priključiti pripremama svog novog kluba, a otkrio je koja je sve odbio zbog ponude Mourinha i Crvenih đavola.

"Beckham mi je poslao bogatu ponudu da dođem u MLS i da karijeru nastavim u dresu Miamija. Ipak, kada me kontaktirao Mourinho morao sam svom prijatelju Beckhamu reći ne. On je moj dobar drug, ali bit će vremena da zaigram i u Americi", rekao je Ibrahimović.

Novi napadač ekipe sa Old Trafforda dodao je da u narednoj sezonu očekuje velike stvari u dresu svoje nove ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Došao sam u United kako bi ispisao historiju. Nadam se da ćemo naredne sezone osvojiti nekoliko titula i onda mogu uzdignute glave otići preko bare", dodao je Šveđanin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.