Epilog se još ne zna

Mancini bio na važnom sastanku sa gazdama Intera

Javna je tajna da se trener Intera Roberto Mancini baš i ne slaže sa vlasnicima ovog kluba Stevenom Zhangom i Erickom Thohirom.

Kako navode mediji na Apeninima, 51-godišnji stručnjak je jučer u poslijepodnevnim satima bio na važnom sastanku sa ovim dvojcem, gdje se vodio razgovor oko njegove budućnosti na klupi Nerazzurra.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio piše da se Roberto Mancini sastao i sa Zhangom Jindongom, sinom kineskog vlasnika Intera, te da im se kasnije pridružio i Erick Thohir.

Iako Mancini negira da postoje suglasice sa gazdama kluba, jasno je da neke stvari nisu u najboljem redu, a informacije iz Italije kažu da bi sa pomenutim dvojcem trebao održati još jedan sastanak u skorije vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Epilog jučerašnjih razgovora Mancinija sa Zhangom i Thohirom još uvijek nije poznat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.