Pred meč sa Slobodom

Karačić: Nadam se da ćemo ovaj put biti koncentrisaniji

M. Maksimović

Vitez je na otvaranju sezone pomrsio računicu Branku Karačiću i njegovim izabranicima koji su u finišu ispustili pobjedu koju su i s igračem manje bili zaslužili. Derbi protiv Slobode koji je na programu sutra navečer najavljen na željeni način, ali je prema Karačićevom mišljenju u neku ruku i dobro što se nije pobijedilo, pošto će kod igrača motiv ovog puta biti još i veći.

“Teško je danas doći do bodova protiv koga god da igraš u što nas je nedavno uvjerio Vitez. Sloboda je danas kvalitetna ekipa koja nije slučajno tu gdje jeste. Smatram da ih je trofeja u prošloj sezoni koštalo igranje na dva fronta“, kazao je Karačić za SportSport.ba, dodajući da ipak vjeruje u ostvarenje cilja bez obzira na probleme sa kojima se suočio posljednjih dana.

“Igramo na svom stadionu što je prednost, a nadam se i da će igrači biti bolje koncentrisani nego protiv Viteza koji nam je postigao pogodak tri minute pred kraj“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Širokog sutra na raspolaganju neće imati Zorana Plazonića koji je na utakmici protiv Viteza isključen u ranoj fazi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.