Mijo Jelić napustio Široki Brijeg

Istekao mu i peti mandat

Mijo Jelić napustio Široki Brijeg

Edmir Škorić

Mijo Jelić nakon 20 godina napustio je Nogmetni klub Široki Brijeg.

Jeliću je istekao i peti četverogodišnji mandat na dužnosti predsjednika Upravnog odbora NK Široki Brijeg. 

On je prije tri godine podnio ostavku, no ostao je predsjednik pošto niko drugi nije htio da sjedne na to mjesto.

"Koristim ovu prigodu zahvaliti se svima koji ste na bilo koji način doprinijeli razvoju NK Široki Brijeg. Posebno se zahvaljujem svim našim sponzorima na čelu s glavnim sponzorom širokobriješkom tvrtkom „Mepas“ i našim vjernim navijačima predvođenim navijačkom skupinom „Škripari“. Možemo biti ponosni na ono što smo zajedno napravili u proteklih dvadeset godina", poručuje Jelić.

"Pozivam ovom  prigodom sve one koji misle da znaju i mogu bolje da se uključe sada u novu upravu NK Široki Brijeg kako bi unaprijedili rad kluba u svim segmentima. Također da naprave puno bolju momčad, jer više nema značajnih ulaganja u infrastrukturu.  I da vide koja je razlika raditi u klubu i osiguravati sredstva za funkcioniranje kluba u odnosu na priču o svemu tome sa strane, iz jedne druge perspektive", zaključio je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi