Foto: EPA

Slijedi povratak u Bundesligu?

Otpisani Schweinsteiger ekspresno dobio prvu ponudu

Jose Mourinho je prije nekoliko dana odlučio definitivno prekrižiti Bastiana Schweinsteigera, na kojeg neće računati u svojoj eri na Old Traffordu.

Ovaj 31-godišnji fudbaler trenutno prolazi kroz vrlo buran period u životu, a nakon svadbe, otpisnice u Unitedu i povlačenja iz reprezentacije mogao bi da dođe i transfer u novi klub.

Za otpisanog Schweinsteigera je već stigla prva ponuda i to od Schalkea, koji je ozbiljno zainteresovan da vrati ovog iskusnog fudbalera sredine terena u Bundesligu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno bi Schalke za Schweinsteigera bio spreman platiti 12 miliona eura, što svakako nije obeštećenje koje bi predstavljalo neki veliki problem klubu iz Gelsenkirchena.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.