Rashford sretan što je Zlatan došao u United

"Nadam se da će me Zlatan naučiti svim svojim trikovima"

Endin Čaušević

Ekipa Manchester Uniteda jučer je osvarila ubjedljivu pobjedu u pripremnoj utakmici protiv Galatasarayja (5:2).

Crveni đavoli su stigli do pobjede nakon preokreta za koji je najviše zaslužan Marcus Rashford. Ipak, u ovom meču briljirao je Ibrahimović koji je nakon samo četiri minute postigao debitantski gol za United.

Ibrahimović je izašao na poluvremenu, a umjesto njega na teren je ušao Rashford. Mladi napadač Uniteda pružio je sjajnu partiju, a nakon jednog prodora i Ibrahimović je ustao da mu aplaudira.

"Svi imamo šansu da od Zlatana naučimo nekoliko stvari i to moramo iskoristiti. Velika je stvar što mi daje savjete i iskreno se nadam da će me naučiti svim svojim trikovima", rekao je Rashford.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.