Gerard Houllier tvrdi

Velika uvreda za United: Više nisu klub, sada su fabrika

Midhat Šljivak

Nekadašnji trener Liverpoola Gerard Houllier uvrijedio je Manchester United.

Nakon što je United doveo Paula Pobgu u najvećem transferu svih vremena, Francuz smatra da se ekipa s Old Trafforda pretvorila u fabriku i da više nisu tim.

"Nije to više tim, to je fabrika. Pogba neće igrati na vrhunskom nivou svake sedmice. Morali su znati njegov karakter. Puno zavisi od kluba i okruženja. Englezi žele samo zvijezde, a cijena koju su platili za njega bi mogla predstavljati veliki problem. Moglo bi to Pogbu dovesti pod veliki pritisak. Zato menadžer mora imati prave razgovore s igračima", istakao je Houllier.

Ovaj iskusni stručnjak je vodio mnogobrojne ekipe među kojima su PSG, Lyon i Liverpool.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.