Zaradio oko 20 miliona funti

Raiola zaradio nevjerovatan novac od transfera Paula Pogbe

Midhat Šljivak

Agent Paula Pogbe Mino Raiola zaradio je ogroman novac od transfera Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United.

Super-agent je imao vjerovatno jedan od najvećih honorara u povijesti menadžerstva, pa je od gotovo 90 miliona funti vrijednog transfera, njemu pripalo gotovo 20.

Ovog ljeta je Raiola imao mnogo posla s Unitedom. Crvenim đavolima je već prodao Henrikha Mkhitaryana i Zlatana Ibrahimovića i svakako da Italijan s holandskim pasošem ima razloga za osmijeh na licu.

Vjerovatno i najplodnija godina u karijeri ovog super-agenta, a s obzirom da radi s najboljim fudbalerima svijeta, treba očekivati i još neki veliki tranfer od ovog čovjeka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.