Raiola: Ibrahimović se želi osvetiti Guardioli

Potvrda transfera u United?

Raiola: Ibrahimović se želi osvetiti Guardioli

Više gotovo i nema sumnje da će Zlatan Ibrahimović pojačati Manchester United. 

Šveđanin je nakon napuštanja PSG-a postao predmet stalnih medijskih nagađanja, no da je gotovo izvjesno da je u borbi za njegovo dovođenje pobijedio Manchester United potvrđuje u izjava koju je dao njegov agent.

"Ibrahimović se želi osvetiti Guardioli, iako ne živi za to. Čini se da mu je to sudbina. Ima opcija da ide u englesku Premier ligu, ali nećemo ništa reći sve dok je Švedska na Evropskom prvenstvu", kazao je Mino Raiola, dodavši:

"Više naučite iz poraza nego iz pobjeda, a Ibra je puno naučio iz odnosa s Guardiolom. Ni ja ga ne volim. Zlatan priznaje da je dobar trener, ali ja to ne želim priznati", zaključio je Raiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Špekulacije oko prelaska Ibrahimovića na Old Trafford dodatno je podgrijao i njegov sin Maximillian koji je uslikan u dresu Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi