Oni su vaš izbor

Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 4. kola Lige 12

Endin Čaušević

Sredinom ove sedmice odigrane su utakmice četvrtog kola Premijer lige BiH, a forumaši portala SportSport.ba izabrali su svoj idealni tim kola.

Kao i do sada forumaši su izabrali i najboljeg trenera, te igrača 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Najviše fudbalera u Formum timu 4. kola Premijer lige BiH ima ekipa Slobode koja je u srijedu na Tušnju savladala Željezničar sa 2:0. Svi zainteresovani koji nisu učestvovali ovaj put u izboru već od narednog kola to mogu raditi OVDJE.

U idealnom timu 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine po izboru forumaša portala SportSport.ba nalaze se: Soldo (Široki Brijeg), Efendić (Sloboda), Mehmedagić (Sloboda), Džidić (Sloboda), Stanić (Vitez), Peko (Zrinjski), Stjepanović (Sloboda), Kobiljar (Olimpic), Veselinović (Sloboda), Baraban (Široki Brijeg), Lelić (Olimpic).

Najbolji igrač kola u izboru forumaša je Rijad Kobiljar (Olimpic), dok je trener kola Husref Musemić (Sloboda). Također, OVDJE možete pogledati idealni tim 3. kola po izboru forumaša SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.