Zanimljiva izjava Andree Pirla

"Juventus se još uvijek smije Manchester Unitedu zbog Pogbe"

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba ovog ljeta napustio je Juventus i karijeru će nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Pogba je 2012. godine upravo sa Old Trafforda stigao u Juventus za oko 100.000 funti, a sada je Stara dama zaradila 105 miliona eura. Nekadašnji fudbaler Juventusa Andrea Pirlo izjavio je da se čelnici Stare dame i dalje smiju Unitedu zbog Pogbe.

"Sjećam se prvog njegovog treninga u Juventusu, mi smo se smijali jer nismo mogli vjerovati da ga je United pustio. Sada je Stara dama zaradila preko 100 miliona eura i vjerujem da se još uvijek smiju Manchester Unitedu zbog te 2012. godine", rekao je Pirlo.

Francuski reprezentativac trebao je danas debitovati po drugi put u dresu Manchester Uniteda, ali je FA u zadnji čas objavio da Pogba još uvijek nema dozvolu da zaigra za United.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.