Wolfsburg će prihvatiti ovu ponudu?

Wenger konačno pobijedio bolest škrtice

Navijači Arsenala ipak bi mogli po dobrom pamtiti ovo ljeto.

Nakon što je njihov tim ponovo ostao kratkih rukava u prelaznom roku, a Wenger potvrdio epitet najveće škrtice u modernom fudbalu, stvari su se konačno promijenile.

Kako prenose engleski mediji, Wenger je odlučio Wolfsburgu ponuditi čak 42 miliona funti za njihovog najboljeg fudbalera Juliana Draxlera, a Wolfsburg je navodno prihvatio ponudu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Draxler fudbaler kojeg Wenger godinama pokušava dovesti u Arsenal, ali do sada je uvijek bila problem cijela. Sada je izgleda bliži nego ikada da realizuje ovaj transfer, a Draxler bi se u Arsenalu trebao pridružiti Nijemcima Ozilu i Mertesackeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.