Zrinjski bez Lončara protiv Čelika

Karačić umjesto Lončara angažovao juniora Marića

M. Maksimović

Branko Karačić za susret šestog kola BHT Premijer lige protiv Krupe koji je na program u nedjelju od 20:30 sati ne može računati na mladog Stjepana Lončara koji u utakmici protiv Čelika dobio treći žuti karton. 

Karačić je Lončarovo neigranje ocijenio kao veliki nedostatak s obzirom da je mladi fudbaler na početku sezone potvrdio kvalitet i na gotovo svim mečevima bio važna karika u timu.

Karačić je usljed Lončarovog odsustva odlučio privremeno prvom timu priključiti veznog igrača iz juniorskog tima Širokog Brijega Matea Marića, inače mlađeg brata Mirka Marića - bivšeg napadača Širokog Brijega koji trenutno igra za Lokomotivu iz Zagreba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mlađi Marić je ovog ljeta bio na pripremama sa seniorskim timom, a ponovni poziv među seniore veliko je priznanje za njega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.