Visočani i dalje maksimalni

Derbi kola pripao Bosni

Derbi 4. kola 1. Lige Federacije Bosne i Hercegovine odigrali su u Visokom Bosna i Zvijezda iz Gradačca. Pobjedu je ostvario domaći tim koji je slavio sa 2:0.

Prvo poluvrijeme donijelo je nešto bolju igru Bosne, ali pogodaka nije bilo, pa se na odmor otišlo s početnih 0:0.

Igrao se 59. minut kada je Bosna stigla u prednost. Nakon gužve u šesnaestercu Zvijezde lopta je stigla do Čehajića, koji je škaricama savladao golmana gostiju za vodstvo svog tima.

Bosna je nakon toga usporila ritam i čuvala stečenu prednost, a onda je stigla do drugog gola i to u 86. minuti kada je Čabaravdić sa bijele tačke postavio konačan rezultat utakmice. 

Bosna je tako došla do svoje četvrte pobjede u sezoni i ostala na prvom mjestu s maksimalnim učinkom.

1. Liga FBiH, 4. kolo:

Bosna Visoko - Zvijezda Gradačac 2:0 (Čehajić 59', Čabaravdić 86'p)

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

BOSNA: Bekan, Hrvat, Ćubara, Cana, Papaz, Mujezinović, Kovač, Porča, Čulov, Hrelja, Čiva

ZVIJEZDA: Kolak, Doljančić, Moranjkić, Mujagić A., Stjepanović, Huseinbašić, Islamagić, Jaranović, Musić, Damjanović, Mujagić Dž,

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.