Jabuka.tv

Široki igra protiv Mladosti

Bralić: Respekt Mladosti, želimo pobjedu

M. Maksimović

Slavko Bralić je u prošlom kolu osim svojih defanzivnih zadataka koje je radio besprojekorno, uspio pomoći i napadačima. 

Jedan izlet u kazneni prostor Krupe rezultirao je pogotkom koji je bio ključ pobjede Širokobriježana nad slabašnim protivnikom.

“Nakon pauze usljed povrede objektivno nisam mogao zamisliti bolji povratak na teren. Još uvijek je u mojoj igri možda primjetna pauza, ali ide sve na bolje i lično sam zadovoljan. Dobro je bilo i protiv Čelika i Viteza“, pohvalio se Bralić koji na sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti očekuje pobjedu.


“Mladost je tim koji ima glavu i rep. Potvrđuje to i podatak da su jedini klub koji je dosad neporažen. Mi podižemo formu i s mnogo optimizma idemo u Doboj kod Kaknja. Respektujemo Mladost, ali želimo pobijediti“, dodao je.


Bralić će gotovo sigurno i ovog puta zaigrati, samo je pitanje da li u tandemu sa Borisom Pandžom ili Slavkom Brekalom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.