Veziri pod imperativom pobjede

Travnik na Bosna Semu bez trenera Osmana Bajrića

Samir Mlaćo

Nogometaši Travnika definitivno ne mogu biti zadovoljni sa prva četiri kola u novoj sezoni Prve lige Federacije. 

Iako su tri od četiri utakmice igrali na svom stadionu, popularni Veziri imaju samo četiri boda,  a u posljednjem kolu poraženi su od Čapljina sa 3:1.

Domaći su poveli, ali je Sabit Alispahić vratio Travnik u igru, da bi Čapljinci sa dva pogotka riješili pitanje pobjednika. Travnik je u ovom susretu ostao i bez trenera Osmana Bajrića koji je zbog prigovora na samom početku susreta zaradio crveni karton, te je ostatak meča pogledao sa tribina.

Već u subotu na Pirotu stiže Bosna Sema koja je svu snagu pokazala u prošlom kolu kada je na Koševu savladala Gošk sa 3:2, iako su gosti iz Gabele imali vodstvo od 2:0. Travnik je pod imperativom pobjede i sve osim tri boda značilo bi produžetak negativne serije i donji dio tablice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ovom susretu Travnik će sa klupe voditi pomoćnici Osmana Bajrića, Feđa Dudić i Senad Bajrić.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.