HNK Hajduk

Oglasio se trener Hajduka

Pušnik: Bila bi velika glupost tražiti novog Sušića

Hajdukov trener Marijan Pušnik otkrio je šta misli o odlasku najboljeg igrača Tina-Svena Sušića.

Bosanskohercegovački reprezentativac je nakon četiri sezone na Poljudu prešao u Genk, a da će biti teško pronaći zamjenu za njegove usluge svjestan je i trener Marijan Pušnik koji je izjavio da je Sušić "nezamjenjiv". 

"Kad bismo išli tražiti novog Sušića, bila bi napravljena velika glupost jer je on specifičan sa svojim potezima i detaljima. On se ne može kopirati, odlaskom u Belgiju je napravio veliki korak. U početku je bio šokiran kada sam tražio da se rješava prije lopte, a sada će u Belgiji vidjeti da su moji savjeti bili dobri", izjavio je Pušnik. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sušić će u Genku predstavljati pojačanje i već je zadužio dres sa brojem 10.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.