U Sportingu smatraju da su oštećeni

Optužbe na račun Reala: Imali su pomoć sudija

Edmir Škorić

U Sportingu smatraju da je Real Madrid imao pomoć sudija u meču Lige prvaka.

Real je gubio u Madridu od Sportinga s 1:0, a u završnici su Ronaldo i Morata donijeli trijumf Kraljevima. Iako se činilo i čini kako nema sportnih situacija s ovog meča, Lisabonci smatraju da je Real podpomognut od strane sudija.

"Real osjeća potrebu da ponavlja stalno kako je najbolji klub na svijetu, a imaju pomoć sudija. Mi smo pokazali koliko smo veliki. Pokazali smo to i na terenu i van njega. Ne živimo od moralnih pobjeda, ali dalje idemo zajedno. Borit ćemo se do kraja", rekao je Nuno Saraiva ispred Sportinga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Zašto nam je sudija isključio trenera? Faul na Cristianu? Ne, nije bio. Ali šta da se radi, tako je kako je", tvrdi Saraiva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.