EPA

Bayern slavio sa 3:1

Ribery o terenu: Nikada to nisam doživio u Bayernu

Bayern je jučer u okviru 3. kola Bundeslige savladao Ingolstadt rezultatom 3:1. 

Minhenski velikan je tako nastavio seriju pobjeda u domaćem prvenstvu i trenutno je vodeći na tabeli s dva boda više u odnosu na Leipzig i Koln, a nakon utakmice igrači obje momčadi su imali prigovore na teren. 

"Utakmica za nas nije bila jednostavna, igramo puno utakmica i svaka tri dana moramo biti maksimalno spremni. Što se tiče terena, zelena boja je bila jako čudna. U Bayernu igram već dugo vremena i ovakav teren nikada nisam vidio", izjavio je Franck Ribery. 

Ribery je novu sezonu u Bundesligi otvorio na odličan način. U tri odigrane utakmice je zabio jedan gol i upisao četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.