Mino Raiola otvorio dušu

"Pustio sam Balotellija da napravi najveću grešku karijere"

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli ovog ljeta napustio je Liverpool i karijeru je nastavio u francuskoj Nici.

Balotelli je već na debiju postigao dva gola, ali je propustio jučerašnji meč i već se špekuliše da je došao u svađu s trenerom Nice. Njegov agent Mino Raiola otkrio je koja je najveća greška Balotellija u njegovoj karijeri.

"Nikada mu nisam trebao dati odobrenje da ide iz Manchester Cityja. Najveća greška u njegovoj karijeri je što je odučio da napusti Etihad, a ja sam jedan od krivaca što se to desilo. Sada sam mu rekao da se mora samo fokusirati na fudbal ukoliko želi da se vrati u vrh. Mora samo da jede, spava, se*e, sek*a i igra fudbal, ostalo neka zaboravi", rekao je Raiola, te dodao:

"Pavel Nedved je bio moj prvi igrač. On je jasno imao cilj da uspije u fudbalu i da ima porodični život. Mario se nije fokusirao na to i samo se nadam da nije kasno. Bit će mu jako teško da se ponovo vrati u neki vrhunski klub, ali on to može".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.