Nove pohvale na račun "novog" Balotellija

I Trezeguet zadovoljan

Nove pohvale na račun "novog" Balotellija

E. Škorić

Francuski napadač David Trezeguet oduševljen je Marijom Balotellijem.

Balotelli je u debiju za Nicu postigao dva  gola u nedjelju, u pobjedi nad Marseilleom (3:2). Tako se 'zločesti dečko' na najbolji način vratio, iako nije znao ni gdje će nastaviti karijeru mjesecima.

"Mario je izvanredan igrač. Njegova kvaliteta je neosporna. Nadam se da se može vratiti u pravu formu. Izabrao je mjesto koje živi nogomet na intenzivan način i dobro je počeo u jakoj utakmici protiv Marseillea", rekao je Trezeguet, koji je svojevremeno nastupao za Juventus.

Nekadašnji napadač Stare dame imao je riječi hvale i za legendu Rome Francesca Tottija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Samo komplimenti za Tottija, on je mnogo dao za Romu. Trener Luciano Spalletti je dobro izabrao kada je odlučio da Totti ostane u klubu. On je primjer za mlade igrače, svi ima poštovanje prema njemu, a kada prestane da igra, italijanski nogomet će puno da izgubi", smatra Trezeguet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi