Modri slavili u Kupu Hrvatske

Hodžić strijelac u visokoj pobjedi Dinama

Endin Čaušević

Fudbaleri Dinama upisali su danas ubjedljivu pobjedu protiv Velog Vrha (5:0) u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske.

Nakon turbulentnih dana na Maksimiru ekipa Dinama uspjela je bez većih problema slaviti na gostovanju protiv Velog Vrha. Modri su do vodstva stigli u 26. minuti utakmice kada je mrežu domaćih zatresao Morris.

U drugom poluvremenu Dinamo je uspio postići još četiri pogotka. Samo tri minute u nastavku bilo je dovoljno Henriquezu da udvostruči prednost zagrebačke ekipe.

Onda je na scenu stupio Olmo koji je postigao dva gola za vodstvo Modrih od 4:0. Posao u ovoj utakmici završio je bh. reprezentativac Armin Hodžić koji je svojim pogotkom postavio konačnih 5:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.