Trener Zrinjskog

Marinović priželjkuje pobjedu i nad Mladosti

M. Maksimović

Zrinjski nakon devet kola u BHT Premijer ligi vodi s četiri boda više u odnosu na prvog pratioca. 

Igre aktualnog šampiona na startu sezone su na zavidnom nivou, a malo slabije izdanje iz Krupe u rošlom kolu popravio je sinoćnji trijumf nad Borcem koji je obradovao i trenera Vinka Marinovića.

“Pobijedili smo posve zasluženo. Protivnik nije bio naivan, bez obzira što trenutno igra u nižem rangu. Nije mala stvar ostati neporažen devet utakmica zaredom”, rekao je Marinović, koji je sinoć svjesno promiješao karte.

U vatru je gurnuo neke od igrača koji su dosad strpljivo čekali šansu, a oni su se odužili dobrim izdanjima. Sve to podgrijalo je optimizam pred naredni susret koji je na programu već u subotu. U Mostaru će gostovati jedini neporaženi klub u dosadašnjem dijelu prvenstva, Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Neće nam biti lako, ali nema tu nekih kalkulacija, uz poštoovanje Mladosti, mi želimo pobijediti”, dodao je šef struke Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.