Marinović na Borac s kombinovanim timom

Problemi za Zrinjski u Kupu

Marinović na Borac s kombinovanim timom

M. Maksimović

Sutra su na programu susreti šesnaestine finala Kupa BiH, a vodeći tim Premier lige Zrinjski u Mostaru će ugostiti lidera Prve lige RS-a, banjalučki Borac. 

Banjalučani su pod vodstvom novog trenera Vlade Jagodića ostvarili tri pobjede i jedan remi, a posebno važna bila su tri boda osvojena prošlog vikenda na gostovanju kod Rudara u Prijedoru. 

“Očekuje nas veoma utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Neke igrače planiram odmoriti za subotu, a priliku će dobiti i oni koju su dosad manje igrali“, izjavio je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Zrinjski će nakon Borca Pod Bijelim brijegom ugostiti i Mladost iz Doboja kod Kaknja u utakmici desetog kola BHT Premijer lige. Marinović ipak trenutno misli samo na Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Oni također u subotu igraju vrlo važnu utakmicu, pa ćemo vidjeti s kojim sastavom će igrati u Mostaru. Borac ima kvalitetne igrače, a najveću pažnju treba obratiti na Ivana Delića koji je u posljednje dvije utakmice postigao pet golova što dovoljno govori o njegovom kvalitetu“, rekao je Marinović. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti