Argentinac igra odlično, ali...

Guardiola želi dodatno pomoći Agueru

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je izjavio da želi pomoći Sergiju Agueru da dodatno napreduje. 

Argentinski napadač ove sezone igra odlično i nova dva pogotka je postigao u posljednjem susretu protiv Swanseaja, a da dodatno poboljša igru pomoći će mu trener Pep Guardiola. 

"Sergio je kvalitetan. Njegov prvi korak, drugi korak u šesnaestercu je toliko dobar i zbog toga je jedan od najboljih napadača na svijetu. Međutim, želim da mu pomognem da još poboljša svoju igru", kazao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam Aguero uživa ove sezone na Etihadu. Iako je imao želju da se po isteku sadašnjeg ugovora vrati u Independiente u kojem je započeo svoju karijeru, predomislio se i ostat će u Engleskoj još neko vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.