Foto: hskzrinjski.info

Fudbaler Zrinjskog nakon meča

Filipović: Zaslužena pobjeda, iako nije bilo lako

M. Maksimović

Miloš Filipović je bio junak Zrinjskog u subotu na meču protiv Mladosti. Vinko Marinović mu je sredinom drugog poluvremena ukazao povjerenje, a on je do kraja uspio postići pogodak vrijedan tri boda zahvaljujućima kojima je Zrinjski danas na ugodnih plus pet u odnosu na prvog pratioca.

“Mladost je u Mostar došla nakon devet mečeva u kojima nisu poraženi, a malo je nedostajalo da poraz izbjegnu i Pod Bijelim brijegom. Nije bilo lako, ali je pobjeda na kraju zaslužena“, rekao je Filipović.

Iako je od svog dolaska u Zrinjski džoker koji ulazi obično kada ne ide, Filipović ulogom u timu nije nezadovoljan. Konkurencija je ipak prejaka.

“Najvažnije je da su me zaobišle povrede. Volio bih i da više igram, ali ni ovako nisam nezadovoljan. Kada dobijem priliku trudim se da pokažem da vrijedim, a golovi koje sam dosad postigao posebno su me obradovali,“ dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.