Dao mu je i savjet

Vidić prokomentarisao nasljednika: Impresivan je!

Bivši kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić je prokomentarisao sadašnjeg stopera Crvenih đavola Erica Baillyja, koji ga je oduševio.

Bailly (22) igra sjajno i već ga porede sa Vidićem, a upravo je zbog toga nekadašnji srbijanski reprezentativac dao svoje mišljenje o mladom stoperu iz Obale Slonovače.

"Bailly mi djeluje kao izuzetno dobar igrač. Ako ovako nastavi, imat će sjajnu karijeru u Unitedu. Samovjeren je, snažan i smiren s loptom. United je dobio pravog igrača za budućnost", rekao je Vidić, koji je Baillyju potom i dao mali savjet:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Najvažnije je da sa obje noge ostane na zemlji. Krenuo je sjajno, navijači ga vole i pohvale stižu sa svih strana, a u takvoj situacije je teško ostati smiren. On mora nastaviti da vrijedno radi".

Eric Bailly je na Old Trafford stigao za vrijeme ljetnog prelaznog roka iz Villarreala i već se ustalio u prvoj postavi Crvenih đavola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.