Nije debitantski, ni onaj protiv Arsenala...

Rashford iznenadio mnoge odabirom najdražeg gola u karijeri

Mladi fudbaler Manchester Uniteda Marcus Rashford dao je zanimljiv intervju u kojem je otkrio koji mu je pogodak najdraži u dosadašnjoj kratkoj, ali uspješnoj karijeri.

Za divno čudo, talentovani engleski napadač nije spominjao debitantski gol za United u prošlosezonskom duelu sa danskim Midtjyllandom niti onaj protiv Arsenala u Premier ligi, već je odabrao pobjedonosni gol protiv Hulla koji je prije tačno mjesec dana (27.8.) postigao u 90. minuti utakmice.

"Ušao sam sa klupe za rezervne igrače i odlučio utakmicu. Donio sam svom timu važnu pobjedu i taj osjećaj je bio potpuno drugačiji i ljepši od svih do sada. Nikada prije nisam postigao gol u tako kasnoj fazi utakmice i vječno ću pamtiti taj momenat", rekao je Rashford, te dodao:

"Nemoguće je opisati osjećaj kada proslavljate pobjedonosni gol u posljednjoj minuti sa svojim navijačima. Odmah sam ga otišao slaviti sa navijačima, to je jednostavno bio instinkt. Mislim da je to najvažniji gol u mojoj dosadašnjoj karijeri i želim ponovo doživjeti takvo iskustvo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.