Liga prvaka za juniore

Hadžić asistirao u pobjedi nad Atletico Madridom

Juniorski bh. reprezentativac Benjamin Hadžić upisao je asistenciju protiv Atletico Madrida. 

Bavarski klub je u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka za juniore savladao u gostima Atletico Madrid rezultatom 3:1, a dobru partiju za Bayern pružio je 17-godišnji Benjamin Hadžić. 

Hadžić je četvrtoj minuti utakmice bio asistirao Tillmanu za vodstvo Bayerna, a prednost od 1:0 na semaforu je stajala sve do 60. minute kada je drugi gol na utakmici postigao Crnicki. Deset minuta kasnije domaći su smanjili rezultat preko De Castra, da bi u posljednjoj minuti Fein postavio konačnih 3:1. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dodajmo i to da je Hadžić igru napustio u 58. minuti, a njegov Bayern nakon dvije utakmice zauzima lidersku poziciju u grupi D sa šest bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.