Neviđena greška Bavaraca

Bayern pregovarao s pogrešnim agentom i ostao bez pojačanja

Midhat Šljivak

Velikim evropskim ekipama često se desi kiks prilikom dovođenja određenih fudbalera, ali ono što su napravili u Bayernu prevazišlo je apsolutno sve.

Tijekom ljetnog prelaznog roka Bavarci su u svoje redove željeli dovesti 19-godišnjeg Ousmanea Dembelea iz Rennesa, a on je na kraju završio u Borussiji iz Dortmunda, gdje igra sjajno.

Fenomenalni fudbaler je bio velika želja Bayerna, ali je nevjerovatnu grešku napravio tehnički direktor tima s Allianz Arene Michael Reschke.

On je naime pregovarao s pogrešnim agentom. Umjesto sadašnjeg Dembeleovog zastupnika Marca Kirdemira, on je pregovarao s Baduom Sambagueom, koji odavno nije agent francuskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dembele je nakon ove greške Bayerna završio u Borussiji s kojom je potpisao šestogodišnji ugovor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.