Hoeness postaje ponovo predsjednik Bayerna
FOTO: EPA

Nakon zatvorske kazne

Hoeness postaje ponovo predsjednik Bayerna

Uli Hoeness će se nakon zatvorske kazne vratiti na poziciju predsjednika Bayerna, objavili su njemački mediji. 

Savjetodavni odbor minhenskog kluba je jednoglasno podržao kandidaturu Hoenessa za povratak na mjesto predsjednika, a proslavljeni fudbaler Bayerna će ujedno biti jedini kandidat na glavnom odboru 25. novembra. 

Hoeness je bio napustio poziciju predsjednika Bayerna nakon što je osuđen na tri i pol godine zbog utaje milionskog poreza preko švicarskih bankovnih računa, a u februaru je pušten na slobodu pošto je odslužio pola kazne. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dodajmo i to da sadašnji predsjednik kluba nije tražio reizbor.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi