FOTO: EPA

Tvrdi ugledni Mirror

Mourinho se pojačava iz Chelseaja?

Engleski mediji pišu da će Jose Mourinho u januaru ponovo pokušati angažovati Nemanju Matića. 

Trener Manchester Uniteda je u prošlosti uspješno sarađivao sa Matićem dok je bio na klupi Chelseaja i dobro je upoznat s njegovim kvalitetama, a kako prenosi Mirror, na njegovom dovođenju Mourinho će insistirati na zimu. 

Mourinho je, kako se navodi, ocijenio da bi se srbijanski reprezentativac sjajno dopunjavao u tandemu sa Pogbom, što za sada ne ide baš najbolje Carricku i Fellainiju. 

Chelsea će za usluge Matića tražiti između 20 i 30 miliona eura, a taj iznos ne bi trebao predstavljati problem klubu kao što je Manchester United.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.