Plemići na teškom gostovanju

Jakovljević: Radnik će biti agresivniji nego u Mostaru

M. Maksimović

Za Slobodana Jakovljevića duel protiv Radnika u narednom kolu bit će poseban.

Na suprotnoj strani naći će se dojučerašnji saigrači i prijatelji, ali i rođeni brat Ivan sa kojim je u kontaktu svakog dana. Zrinjski meč u Bijeljini dočekuje s mnogo samopouzdanja, ide im sve od ruke, na ugodnih su plus osam, a ta razlika u narednim kolima mogla bi biti još i izraženija smatra Jakovljević.

“Imamo povoljan raspored do kraja, poto nam teži rivali poput Širokog, Sarajeva i Željezničara dolaze u Mostariako ni to ne mora ništa da značiti ukoliko ne nastavimo u ovom ritmu. Tabela i raspored dobro izgledaju i vjerujem da imamo dobre šanse zadržati, eventualno i povećati prednost”, smatra Jakovljević.

Jakovljević uprkos ljubavi i poštovanju i prema Radniku i prema blizancu Ivanu priželjkuje pobjedu i u Bijeljini.

“Novi trener je razdrmao tim, igrači se novom šefu uvijek žele dokazati i rezultati su došli. U posljednje vrijeme Radnik je osvojio približno bodova kao i mi. Vjerujem da će igrati defanzivno i čekati nas, ali i za nijansu agresivnije nego u Mostaru u prvom kolu,” dodao je Jakovljević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.